Praktisk info

Innholdsplan:

Den første mandagen hver måned presenterer jeg et nytt tema. Nytt innhold i teknikkbiblioteket får du hver partallsuke. Dette får du beskjed om i facebook-gruppa.

Svar på spørsmål:

Praktiske spørsmål om medlemskapet sendes til post@garnburet.no.
Innhold og tematiske spørsmål tas opp i facebook-gruppa. Jeg gir ikke e-postsupport på innhold og tematiske spørsmål. Grunnen til det er at jeg ønsker at alle skal kunne dra nytte av svarene. Husk at det mest sannsynligvis vil være andre som lurer på det samme også.

Lenker og kontaktinfo:

Dette er facebook-gruppa. Det er her alt det sosiale og morsomme skjer, her kommer også info om nytt i portalen. Husk å be om å bli lagt til.

Betaling og oppsigelse:

Du trekkes for ny måned på samme dato hver måned.
Du kan avbryte medlemskapet akkurat når du måtte ønske og betaler kun for den perioden du allerede har betalt for (det vil si den inneværende måneden). Du må være oppmerksom på at hvis du velger å avslutte medlemskapet, mister du all tilgang til portalen, det samme gjelder for facebook-gruppen. Du mister også muligheten til å få prisen du fikk når du kjøpte medlemskapet. Hvis du ønsker å melde deg inn igjen senere gjelder gjeldene pris.
Innhold du allerede har lastet ned er din til odel og eie.