Om Garnburet

Hei!

Jeg heter Gunn Monica, er lidenskapelig interessert i garn, jeg er strikkedesigner og eier av businessen Garnburet.no. Fra jeg var ei lita jente har jeg vært interessert i garn og alt det magiske det kan trylle fram. Jeg lærte å strikke av min mor i 8-9 års alderen, så jeg vil si jeg er en dreven strikker. Det er alltid gøy å prøve noe nytt med garn, så opp gjennom årene har jeg prøvd meg på garnfarging, hekling, kunststrikk og mye mer. Men til syvende og sist er det strikking jeg alltid kommer tilbake til.

Høsten 2015 ble jeg forhandler av Drops garn, men fant fort ut at jeg måtte ha en arene for salget mitt. Så i januar 2016 åpnet garnburet.no for første gang. Samme våren tok jeg et kurs i strikkedesign og begynte å designe mine egne strikkeoppskrifter. Så her i nettbutikken kan du kjøpe mine oppskrifter, og i facebookgruppen til Garnburet kan du dele med andre det du lager. Der får du også tips og inspirasjon. Håper å se deg der.

Hvis det er noe du lurer på, så send meg gjerne en e-post, du kan også sende en melding på facebooksiden min: Garnburet, garn og design.