Påskesamstrikk 2019

Design uten navn.png

Jeg vil gjerne strikke meg nye sokker til påske. Har du lyst til å bli med meg å strikke?

Du er herved invitert til å bli med på en liten påskesamstrikk.

1 april sparkes samstrikken i gang, 22 april stenger jeg for påmelding, da får vi med hele påsken på å kose oss med sokkestrikk. Det vi skal strikke er Amaryllisstrømpen, jippi!!! Garnet som er nevnt i oppskriften er Drops Andes og Drops Alaska, men du kan bruke akkurat det garnet du ønsker, bare det har en strikkefasthet på 15 masker per 10 cm eller 17 masker per 10 cm. Dobbel tråd Drops Fabel eller dobbel tråd Drops Nord på pinne nr 6, er garn som kan anbefales.

Selv om vi ikke starter skikkelig før 1 april, kan du allerede nå melde deg på ved å legge igjen navn og e-post-adressen i boksen her nede. Da får du en rabattkode som gir deg 25% rabatt på oppskriften, og invitasjon til å bli med i facebook-gruppa, magi med garn, for det er der all moro skal foregå. Da får du jo også tid til å bestemme deg for hvilket garn du skal bruke.

Har du allerede kjøpt oppskriften, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å være med, men da vil jeg gjerne ha deg med i gruppa så du også får med deg all informasjon og fordeler det er ved å være med i fellesskapet.

Er du fortsatt litt i tvil om du skal slenge deg med? Jeg kan røpe såpass at det kommer noen overraskelser og godbiter underveis, så det kan være en fordel å bli med i gruppa så du får med deg hva som skjer.

Bli med da!!

Jeg gleder meg til å se mange flotte Amaryllisstrømper.

Klem fra Gunn Monica