Bli med å strikke La Luna sammen med meg

samstrikk_la-luna.jpg

BLI MED PÅ SAMSTRIKK AV LA LUNA

Ofte er det slik at klærne krymper i skapet, jeg skjønner ikke det, men jeg har ofte erfart dette opp gjennom årene ;-) men det siste halve året har de faktisk blitt for store, og det samme har skjedd med min La Luna. Jeg har derfor bestemt med for å strikke en ny til sommeren, og vil gjerne ha med meg flere på en samstrikk. Dette er den aller første samstrikken jeg arrangerer, så jeg har masse kriblerier i magen. Jeg håper virkelig jeg har husket på alt, og at alle detaljer samsvarer og fungerer sammen, så hvis dere finner noe som ikke fungerer, vil jeg gjerne ha beskjed. 

La Luna er strikket med Drops Cotton light som består av 50% bomull og 50% polyester. Den er dermed myk og god å ha på, og den klør ikke, Jippiii :-) Garnet er godt å strikke av, og fasongen holder seg kjempegodt. Mer informasjon om garnet finner dere her.

Den har en litt A-fasong, 3/4 ermer, hullmønster ved raglan og midt bak på ryggen og rund hals. La Luna er superfin både til jeans og skjørt, den er nesten som poteten, den passer til det meste. Det er hele 8 størrelser, fra str. 34-48. For mer informasjon om oppskriften, kan dere følge denne linken her.

Blir du med på samstrikk og melder deg på nyhetsbrev, får du 25% rabatt på oppskriften, ikke nok med det, kjøper du garnet gjennom Garnburet, får du 20% på det også. Så hiv deg med og meld deg på nyhetsbrev, så får du en mail med unike rabattkoder.

Du kan også bli med i facebook-gruppa, Vi som strikker La Luna. Det er en lukket gruppe kun for dere som er med på samstrikken. I denne gruppen kan dere spørre, svare, diskutere og vise hvordan det går med deres La Luna underveis. Jeg kommer også til være aktiv i gruppa, selvfølgelig :-) Jeg kommer til å legge ut bilder og kanskje forklaringer underveis, hvis det er behov for det. Jeg gleder meg til å se mange flotte La Luna.

Fristen for å melde seg på for å få rabattene har jeg satt til 15 juli, men det er ingen frist på når genseren skal være ferdig. Vi skal kose oss med strikketøyet, ikke stresse, for dette er ingen konkurranse. 

Jeg gleder meg, dette blir spennende.  Jeg sier som pippi, dette har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg sikkert.

 

Klem fra Gunn Monica

Gunn Monica Hogstad