Forsendelse og retur

 

Levering

Får vi ordren din innen kl 13 vil ordren normalt sett bli sendt samme dag (hverdager) men senest innen 1-3 dager. Om vi ikke klarer dette, vil du motta en mail fra oss med videre informasjon. Sjekk alltid om pakken og innholdet er uskadet ved mottak på Posten. Om innholdet er skadet, fyller du ut et skadeskjema på Posten, dette må gjøres for at varen skal erstattes fra oss. Vi tar forbehold om at vi kan være utsolgt for en vare, og at fargene kan avvike noe fra produsentens foto. 

Alle ordrer blir sendt med Posten Norge. Fast porto for ordre under 2 kg. inkl. emballasje er 79,-, men blir fraktkostnadene under den summen, blir frakten omgjort til den reelle prisen på fakturaen. Ordre over 2 kg. inkludert emballasje, blir sendt som servicepakke, da gjelder postens takster. Fri frakt for ordre over 500,-. gjelder pakker under 2 kg. 

Avhengig av ordrestørrelse vil pakken bli sendt som servicepakke eller brev. Ordrer over 2kg vil bli sendt som servicepakke og du vil få sendingsnummer på e-post. Er ordren under 2kg vil det bli sendt som brev A-post. Leveringstiden til posten er 1-3 dager. 

Retur

14 dagers angrefrist

I henhold til kjøpsloven har du 14 dagers angrefrist ved kjøp på internett. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i orginal emballasje. Skjema for angrerett vil du motta på mail når ordren er sendt. Fyll ut skjemaet og send varene tilbake til:

Garnburet
Grandmarka 80
7670 INDERØY                 

Hele ordrebeløpet vil bli refundert til deg så snart vi har mottatt varen