Forsendelse og retur

 

Levering

Får jeg ordren din innen kl 13 vil ordren normalt sett bli sendt samme dag (hverdager) men senest innen 1-3 dager. Om jeg ikke klarer dette, vil du motta en mail fra meg med videre informasjon. Sjekk alltid om pakken og innholdet er uskadet ved mottak på Posten. Om innholdet er skadet, fyller du ut et skadeskjema på Posten, dette må gjøres for at varen skal erstattes fra meg. Jeg tar forbehold om at jeg kan være utsolgt for en vare, og at fargene kan avvike noe fra produsentens foto. 

Betaling skjer via Stripe.

Alle ordrer blir sendt med Posten Norge, unntatt oppskrifter som du kan laste ned så fort betalingen er gjennomført. Postens takster gjelder.

Her er en liten innføring i hvordan du bestiller. 

Avhengig av ordrestørrelse vil pakken bli sendt som servicepakke eller brev. Ordrer over 2 kg inkl. emballasje, vil bli sendt som servicepakke og du vil få sendingsnummer på e-post. Er ordren under 2 kg inkl. emballasje, vil det bli sendt som brev A-post. Leveringstiden til posten er 1-3 dager. 

Det er fullt mulig å komme å hente garnet hjemme hos meg hvis du bor i nærheten. Jeg holder til på Røra i Trøndelag. Da er det bare å ta kontakt å avtale tidspunkt.

Retur

14 dagers angrefrist

I henhold til kjøpsloven har du 14 dagers angrefrist ved kjøp på internett. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Skjema for angrerett vil du motta på mail når ordren er sendt. Fyll ut skjemaet og send varene tilbake til:

Garnburet
Grandmarka 80
7670 INDERØY                 

Hele ordrebeløpet vil bli refundert til deg så snart jeg har mottatt varen