Profilbilde, gunn.jpg
 

Om garnburet
 

Jeg heter Gunn Monica og har alltid hatt interesse for håndarbeid, strikking og garn er min store lidenskap. 

Jeg jobber som koderådgiver, så garn, strikking og design er på hobbybasis.

Garnburet ble etablert høsten 2015 med salg av garn via facebook og Drops garnstudio. Jeg har lager hjemme, så her flyter det av garn ;-)

Januar 2016 åpnet jeg nettbutikken, garnburet.no, da ble det enklere for både kunden og meg å håndtere bestillinger. Etter hvert har jeg tatt et kurs i strikkedesign og har begynt å designe mine egne design som jeg selger i nettbutikken. Strikkedesign er et omfattende arbeid, så med full jobb ved siden av, blir det ikke så mye tid til designjobb, men jeg har mange ideer og planer, så det kommer nye design med jevne eller ujevne mellomrom.

Håper du finner noe av interesse, å vil du ha nyheter om design, salg og annet nytt før alle andre, kan du melde deg på nyhetsbrev.

Nettplattformen jeg benytter, er foreløpig kun på engelsk. Derfor er deler av innholdet på engelsk, bl.a. utfyllingsskjema ved betaling. Jeg skjønner at det kan virke litt “skummelt” i forhold til sikkerhet av betalingsinformasjon, men det er ingen grunn til bekymring :)

Det skal komme en norsk versjon etter hvert, men foreløpig er den kun på engelsk.

Får du problemer ang. bestilling, betaling eller annet, må du gjerne ta kontakt på post@garnburet.no så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan.